Larri nago! / [egilea] Michaë Ecoffier ; [ilustratzailea] Karine Bélanger ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Escoffier, Michaël (Ibaizabal, 2023)
Liburu honetako untxiak komunera joan beharra du, baina guztiak okupatuta daude! Azkar! Komuna behar dut! Lagunduko al didazu ate egokia zabaltzen? Batean sorgin bat dago, beste batean otso bat, haragokoan adarbakar bat... Lortuko ote du komun bat libre topatu arte komunera joateko gogoari eustea? Txikienei komunera joatearen garrantzia irakasteko liburu dibertigarria. Eta gainera hamar solapa, dibertigarri!