Maite zaitugu andereño / [testua] Luis Amavisca ; [irudiak] Mar Ferrero ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Amavisca, Luis (Somos8 (NubeOcho), 2023)
Mofeta, kattagorri, azeri, hartzatxo, ahate, igel eta untxik asko maite dute euren andereño Gazela. Harekin asko ikasteaz gain, ondo pasatzen dute, dantza egin, istorioak kontatu... Baina, egun batez, gelara iritsitakoan Gazela ez dago bertan. Zer gertatu ote zaio?