Amona Tomaxa udazkenean - Agirresarobe, Ixabel; Mattin (Berriozar : Denonartean, 2023)
Basoan dabil amona Tomaxa. Tipi tapa tipi tapa, behar al du mapa? Udazkena da. Amona Tomaxa basoan gustora dabil. Halako batean, ustekabe batek ibilaldia zapuztuko dio. Ixabelek eta Mattinek eskarmentu handia dute herriz herri eta irriz irri Amona Tomaxaren ibilerak marrazkiz eta ahoz kontatzeko. AMONA TOMAXA ETA ELKANO liburu paregabearen ondoren dator lan berri hau. Liburu berri honek, aurretik argitara emandako kontakizunen osagai berberak dakartza: umorea, grafismo bizi-bizia eta hizkera aberatsa.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Amonak; Errimak; Ahozkotasuna; Udazkena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak