Goazen etxera, untxitxo - Búzio, Carolina; Crow, Nosy; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Lagundu oihaneko animalia txikiei etxerako bidea topatzen, orri bakoitzean fitxak irristatuz. Erabiltzeko errazak diren pieza mugikorrekin, txikienen kontzentrazioa eta begien eta eskuen arteko koordinazioa garatzeko. Lagundu animalia txikiei etxerako bidea aurkitzen, liburu dibertigarri honetako fitxak mugituz.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Liburu trokelatua
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Untxiak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura