Goazen etxera, untxitxo / [marrazkiak] Carolina Búzio ; [testua, Nosy Crow ; itzulpena, Bakun SL] - Búzio, Carolina (Ibaizabal, 2023)
Lagundu oihaneko animalia txikiei etxerako bidea topatzen, orri bakoitzean fitxak irristatuz. Erabiltzeko errazak diren pieza mugikorrekin, txikienen kontzentrazioa eta begien eta eskuen arteko koordinazioa garatzeko. Lagundu animalia txikiei etxerako bidea aurkitzen, liburu dibertigarri honetako fitxak mugituz.