Goazen etxera, tigre txiki - Búzio, Carolina; Crow, Nosy; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Ezagutu basoaren eta oihanaren hiztegia eta mugitu orrietako fitxak, animaliei etxera iristen laguntzeko. Lagundu animalia txikiei etxerako bidea aurkitzen, liburu dibertigarri honetako fitxak mugituz.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Liburu trokelatua
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Tigreak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura