Goazen etxera, tigre txiki / [marrazkiak] Carolina Búzio ; [testua, Nosy Crow ; itzulpena, Bakun SL] - Búzio, Carolina (Ibaizabal, 2023)
Ezagutu basoaren eta oihanaren hiztegia eta mugitu orrietako fitxak, animaliei etxera iristen laguntzeko. Lagundu animalia txikiei etxerako bidea aurkitzen, liburu dibertigarri honetako fitxak mugituz.