Koloreak - Cosneau. Géraldine; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Nire lehen pop-up imajinarioa koloreen bidez hitzak ikasteko.
2 urtetik aurrera (urdina)
L´imagier des couleurs.
Keywords: Koloreak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pop-up liburuak