Etxea - Cosneau. Géraldine; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Nire lehen pop-up imajinarioa etxean dauden gauzen hitzak ikasteko.
2 urtetik aurrera (urdina)
L´imagier de la maison
Keywords: Etxeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Pop-up liburuak