Ikaragarria da! - Cazenove, Christopher; Maury, William; Garate, Miren; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Hachette Cómic, 2023)
8-15 urteko irakurleentzako telesail oso dibertigarria, ezinbesteko irakurketa bihurtzeko osagai guztiekin. Las sisters eleberri grafikoa da, eta bi ahizpa ditu protagonista, bata nerabea eta bestea neskatila bat, oraindik ere, mundu desberdinetan bizi direnak: zaharrenak mutilei buruz hitz egiten du lagunekin, konpontzen hasten da, bakean utz dezaten nahi du, eta neskak une oro jakin nahi du zer egiten duen ahizpak. Eta horrela daude egun osoan, katua eta sagua bezala! Izenburu hau saileko hirugarrena da eta bi ahizpa hauen abentura berriak kontatzen dira, bizitza bera bezain errealak. alaparta dugu etxean! Ikusi maitatu adina elkar gorrotatzen duren bi ahizparen egunerokotasun zoroa. Wendy nire ahizpa nagusia da. Eta ni Marine naiz, txikia. Inoiz ez dut jakingo imitatzen nauen, kuxkuxean ibiltzeko nire egunkariaren giltzarrapoa apurtzen duen edo ahal duen guztietan arropa lapurtzeen didan ahizpa txiki bat izatea zer den. Izugarri gustatuko litzaidake ni izatea neure ahizpa txikia... ni neu izateko ahizpa!
8 urtetik aurrera (gorria)
Les sisters. C´est nikol crème!
Letra larria
Keywords: Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura