Hatza eta sudurra - Merlán, Paula; Mujika, Maialen; Gómez ([Madril] : nubeocho, 2023)
Sofiari sudurra hazi zaio! Gurasoek esana zioten jada. Izan ere, neskatilak ez zion hatza sudurrean sartzeari uzten. Hain maiz egiten zuen, ezen bere hatzak etxe bat eraikia zuela sudur barruan: egongela, dastaketa menu eta guzti zuen sukaldea...
5 urtetik aurrera (urdina)
El dedo en la nariz
Keywords: Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura