Hatza eta sudurra / [testua] Paula Merlán ; [irudiak] Gómez ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Merlán, Paula (Somos8 (NubeOcho), 2023)
Sofiari sudurra hazi zaio! Gurasoek esana zioten jada. Izan ere, neskatilak ez zion hatza sudurrean sartzeari uzten. Hain maiz egiten zuen, ezen bere hatzak etxe bat eraikia zuela sudur barruan: egongela, dastaketa menu eta guzti zuen sukaldea...