Afaltzera etorri zen tigrea / [testua] Steve Smallman ; [irudiak] Joëlle Dreidemy ; itzulpena, Jone Hualde - Smallman, Steve (Denonartean, 2023)
Otsok, Erregosik eta Tortillak tigrekume bat aurkitu dute. Tigre txiki, polit eta iletsu bat.-Etxerako gorde dezakegu? -erregutu zion Erregosik-. Besarkada bat besterik ez du nahi!.Baina tigrekumeak plan bat du, plan MALTZURRA!