Shhh! plan bat daukagu - Haughton, Chris; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2023)
Begira! Txoritxo bat! Astiro eta soinurik egin gabe...
4 urtetik aurrera (urdina)
Shh! We have a plan
Keywords: Ipuin kateatuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura