Maddiren aireplanoa - Kazabon, Antton; Rosende, Maite (Berriozar : Denonartean, 2023)
Ama! Hegazkina da, aireplanoa, eta neu naiz gidari, neu kapitain.
4 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura