Unaxen abenturak - Anakabe, Edurne; Arregui, Carlos; Valverde, Miren (Getxo : Lettera, 2022)
"Unaxen abenturak" eta "los cuentos de la tía mini" bildumaren liburu guztiak, zuretzako amestu eta sortuak izan diren istorio dibertigarriak dira. Irakurri, gozatu eta irribarre egin. Zure irribarrea iritsiko zait, eta abentura berriak imajinatzen jarraitu ahal izango dut.
Zaldi zuria ; Gaztelu sorgindua ; Amabitxi Larrosa ; Danbor magikoa ; Ezpatari ausarta ; Gron dragoia ; Musika kaxa ; Etxetxo izkutua ; Tren Bilduma
5 urtetik aurrera (urdina)
Las aventuras de Unax
Keywords: Ipuinak -- Antologiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura