Unaxen abenturak / Edurne Anakabe ; marrazkilaria, Carlos Arregui ; [itzulpena, Miren Valverde] - Anakabe, Edurne (Los cuentos de la tía Mini (Lettera), 2022)
"Unaxen abenturak" eta "los cuentos de la tía mini" bildumaren liburu guztiak, zuretzako amestu eta sortuak izan diren istorio dibertigarriak dira. Irakurri, gozatu eta irribarre egin. Zure irribarrea iritsiko zait, eta abentura berriak imajinatzen jarraitu ahal izango dut.