Basoko animaliak - Glonet Landry Noémie; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2021)
Argitu zure istorioa linterna bat duen taula liburu honekin basoan ezkutatutako animalia guztiak ikusi ahal izateko. Irakurri, bilatu eta harritu!
3 urtetik aurrera (urdina)
Animales del bosque
Kartoizko laminatu matea eta trokelatuta dagoen liburu argi-moduluarekin
Keywords: Basoko fauna -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura