Basoko animaliak / [ilustrazioak, Noémie Glonet Landry ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak] - Glonet Landry Noémie (Argiztatu zure ipuina (Susaeta), 2021)
Argitu zure istorioa linterna bat duen taula liburu honekin basoan ezkutatutako animalia guztiak ikusi ahal izateko. Irakurri, bilatu eta harritu!