3052 - Dia, Mamadou; Larrinaga Mandaluniz, Itziar ([Donostia] : Farmazia Beltza, 2022)
Berak bete zuen bidaia.Murtzia eta Dakar artean dagoen distantzia 3052 kilometrokoa da. Itziar Larrinaga Mandalunizek bere lehen itzulpen lana argitaratu du., Mammadou Dia senegaldarrak idatzi eta berak itzulitako "3052"aurkeztu du. Mammadou cayuco baten heldu zen Espainiara. Gero bere jaioterrira itzultzea erabaki zuen, han aukerak sortzeko asmoz, "Europako ametsa existitzen ez delako".
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Helduentzako Literatura