Egin kalkuluak : matematikak ikasteko jarduera errazak - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2020)
Ikasi matematika kalkulu eragiketak landuz flashcardak, puzzle bat, ezabatzeko errotuladorea eta koloretako lau arkatz biltzen dituen jarduera liburu sinple honekin. Pentsatu, konpondu eta ikasi!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Matematika; Matematika -- -Kalkulua; Jolas didaktikoak