Egin kalkuluak : matematikak ikasteko jarduera errazak / [euskarazko testua, Irurk Itzulpenak] (Susaeta, 2020)
Ikasi matematika kalkulu eragiketak landuz flashcardak, puzzle bat, ezabatzeko errotuladorea eta koloretako lau arkatz biltzen dituen jarduera liburu sinple honekin. Pentsatu, konpondu eta ikasi!