Party & co junior (Barcelona : Diset, 2016)
8-13 urte bitarteko haurrentzat da eta 560 proba eta galdera ditu. Irakasle eta hezitzailez osatutako talde batek bereziki idatzi dituenak. Zure taldearekin batera ibilbidean zehar aurkituko dituzun proba jostagarriak gainditu eta helmugara iristen lehenengoa izan behar zara irabazteko. Imitatu, marraztu, kanta-marmarrena aritu...
8-13 urte arteko haurrentzat (gorria)
Keywords: Jolas didaktikoak