Bixente - Alfaro Ezpeleta, Raúl; Cameros Sierra, Myriam; Arruti, Olatz; Avila, Soiartze ([S.l.] : Zortziko, 2022)
Bixente Otsagabiako gaztetxo bat zen, eta gazte-gaztetan hasi zen artzain. Eguneroko bat idazten zuen, eta ondorengoei bere ondarerik handiena, euskara, transmititu zien, nahiz eta Nafarroako Erriberan bizi.
Keywords: Helduentzako Literatura