Bixente / [Raúl Alfaro (Falú) ; ilustratzailea, Myriam Cameros ; zuzentzaileak, Olatz Arruti eta Soiartze Avila] - Alfaro Ezpeleta, Raúl (Zortziko, 2022)
Bixente Otsagabiako gaztetxo bat zen, eta gazte-gaztetan hasi zen artzain. Eguneroko bat idazten zuen, eta ondorengoei bere ondarerik handiena, euskara, transmititu zien, nahiz eta Nafarroako Erriberan bizi.