Amets egiten duenak, badaki - Urdangarin Iraeta, Iker; Urdangarin, Idoia ([Bilbo] : Agalir, 2022)
Iker Urdangarinen lan berria. Ametsen mundua eta gaztetxoen ikuspuntu berezia lantzen duen liburu honetan abentura ikaragarri bat irakurtzeko aukera izango duzu. Bertan ametsak denongan duen garrantzia eta hauek jorratzeko sistema berezi bat aurkeztu du Ikerrek bere liburuan aneto eguneroko bati esker.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Ametsak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak