Adoptia txiki: haur adoptatuentzako gida = guía para niños adoptados y niñas adoptadas - Agintzari Gizarte Ekimeneko Kooperatiba; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Etxebizitza eta Gizarte Gaietako Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2008)
Adoptia Txiki gida 10 urtetik gorako haur adoptatuentzat bereziki egindako gida bat da. Adoptia Zerbitzuko laguntza eta kontsulta psikosozialeko guneko esperientziak, kontakizunak eta kezkak oinarritzat hartuta idatzi da.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Adopzioa; Hezkuntza inklusiboa; Monografiak; Baliabide digitalak