Lo lo maite / [egilea] Antxon Sarasua ; [abeslaria] Miren Fernandez - Sarasua, Antxon (Elkar, 2011)
Haur txikientzako disko ederra prestatu du Antxon Sarasua musikariak. Alde batetik, sehaska kantak, eta, bestetik, haur oso txikiei abesteko kantu-jolasak bildu eta moldatu ditu. Kantu ezagun eta ez hain ezagunak denak, doinu goxoan, Miren Fernandezek abestuak. Kanta ederrak ditu euskal errepertorio tradizionalak, eta umeei eskainitako sailean, oso garrantzitsua iruditzen zaigu genero hori, euskal kantuaren transmisioan ikaragarri laguntzen duelako. Liburuxka abestien hitzekin dakar.