Hau da hau nahaste borrastea : adopzioari buruzko ipuina - Bolumburu, Alaine; Goiburu, Aloña; Ojanguren, Leire; Velasco, Carmen; Stahlschmidt, Virginia; Moly, Iagoba; Alvarez, Alfonso; Agintzari Gizarte Ekimeneko Kooperatiba (Bilbao : Beta III Milenio, 2017)
"Hau da hau nahaste borrastea! Adopziari buruzko ipuina" adoptatutako haurrei eta euren familiei zuzendutako ipuina dugu. Familian elkarrekin ideiak, galderak, oroitzapenak... partekatzea du xede. Adopziari eta jatorriari buruz hitz egin ahal izateko baliabidea izan nahi du. Sashari eskerrak adoptatutako haurrek bizi izaten dutena, buruan dituzten galderak, euren emozioak nola espresatzen dituzten, zer ulertu behar duten... ezagutuko dugu. Ezagutu nahi Sashak bere buruan duen nahaste borrastea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Adopzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak