Hau da hau nahaste borrastea : familia-harrerari buruzko ipuina / [egileak, Agintzari ... et al. ; ilustrazioa, maketazioa eta diseinua, Iagoba Moly eta Alfonso Álvarez] - Bolumburu, Alaine; Goiburu, Aloña; Ojanguren, Leire; Velasco, Carmen; Stahlschmidt, Virginia; Moly, Iagoba; Alvarez, Alfonso (Beta III Milenio, 2017)
Hau da hau nahaste borrastea! Familia Harrerari buruzko ipuina familia harreran dauden haurrei eta euren familiei zuzendutako ipuina dugu. Familian denok elkarrekin ideiak, galderak, oroitzapenak... partekatzea du xede eta azken finean elkarrekin eraikitzea. Familia Harrerari eta jatorriari buruz hitz egin ahal izateko baliabidea izan nahi du. Josuri eskerrak familia harreran dauden haurrek bizi izaten dutena, buruan dituzten galderak, nola espresatzen dituzten euren emozioak, zer ulertu behar duten... ezagutuko dugu. Ezagutu nahi Josuk bere buruan duen nahaste borrastea?