Debekatutako koloreak - Peralta Vidaurreta, María; Garrido del Saz, Eva; Serra, Elisabet; Salvador, Eugenia; Aizpurua Iraola, Nerea; Ugarte Sauret, Lina (Bartzelona : La Mar de Fácil, 2022)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Nire herrialdetik atera nintzen alaba Senegalen kolore debekatu batekoa zelako, eta iritsi nintzen leku batera non nire azala eta Aidarena gainontzekoenaren ezberdina zen. Herrilade honetan debekatutako kolorerik ez egotea espero izatea besterik ez nuen.
Colores prohibidos
Keywords: Helduentzako Literatura; Irakurketa erraza