Laranjondoa - Antinori, Andrea; Iñurrieta, Uxoa (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2022)
Ez inoiz trabarik egin hazten ari den laranjondo bati...
0-4 urte (urdina)
L´arancio
Keywords: Zuhaitzak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Enpatia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak