Oliviak ez daki galtzen / testua, Elvira Lindo ; irudiak, Emilio Urberuaga ; [itzulpena, Ane Sedano] - Lindo, Elvira (Olivia (Ikasmina), 2022)
Gaur amonak, antzara-jokoan jokatzea proposatu dio Oliviari. Oliviak gauza garrantzitsu bat ikasiko du jokatzen duen bitartean.