Portugoieta koadernoak : deklinabidea lantzen : Xabier Euzkitzeren 2021-2022ko kazetaritza-zutabeekin prestatutako deklinabide ariketak (aukera anitzeko itaunak) B2 eta C1 mailako ikasleentzat - Tejera-Bollain, Roberto ([S.l.] : Roberto Alkarterri, 2023)
Portugoieta bildumaren zazpigarren ariketa-koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honek "Deklinabidea lantzen" du izena, eta bertan Xabier Euzkitze kazetariaren "Noticias de Gipuzkoa"n argitaratutako 82 iritzi-zutabe hartu dira eta helburua deklinabidea lantzea izan da. Koadernoaren azken orrialdeetan erantzun zuzen guztiak daude. B2 nahiz, C1 mailako euskara-agiria egiaztatzeko prestatzen ari denarentzat lagungarri izatea du helburu liburuki honek.
B2-C1 mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Euskara -- Irakurmena eta idazmena -- -Ariketa praktikoak; Azterketak