Gatika : jairik jai, danok alai - Kamiruaga, Akaitze; Labayru Ikastegia; Gatika. Udala (Gatika : Gatikako Udala ; Bilbao : Labayru Ikastegia, 2021)
Gatikako Udalak eta Labayru Fundazioak "Gatika: jairik jai, danok alai" liburua argitaratu dabe, urtean zeharreko jaiak, ospakizunak eta ohiturak batzen dauzen monografia. Behar honen helburua herriaren ondarea eta oroimena zaintzea da.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Jaiak -- Historia -- Gatika; Gatika -- Ohitura eta usadioak; Monografiak; Baliabide digitalak