Zamudio : bizimodua eta ohiturak - Artabe, Ziortza; Bilbao, Jaione; Eguren, Ziortza; Kamiruaga, Akaitze; Gardner, Mark; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa; Zamudio. Udala (Bilbao : Labayru Ikastegia ; BBK Fundazioa, 2015)
Zamudioko bizimoduaren barri emoten dau liburu honek, hamar kapitulutan banatuta: herria, auzoa, etxea eta etxekoak, bizitzako eta heriotzako ohikuneak, elikadura, nekazaritza, abeltzaintza, ogibideak, aisialdia eta herri egutegia. Kapitulu bakotxean agertzen dan informazinoa herriko lekukoek emondakoa da.
Testuak euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Zamudio -- Deskribapena; Zamudio -- Ohitura eta usadioak; Monografiak