Esan eta egin - Sardui, Alex (Mungia : baga-biga, 2013)
Alex Sardui Gatibu taldeko kantariaren prosa edo idazteko era oso zuzena eta erraza da. Gatibu taldearen letrek duten erakargarritasuna bilatu du Alex Sarduik lehen nobelan. "Esan eta egin"
Keywords: Helduentzako Literatura