Portugoieta koadernoak : zein da zuzena? : zuzentasuna, egokitasuna edota jatortasuna lantzeko aukera anitzeko 1.000 galdera, B2 eta C1 mailako ikasleentzat - Tejera-Bollain, Roberto ([S.l.] : Roberto Alkarterri, 2022)
Portugoieta bildumaren seigarren koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honetan, zuzentasuna (egokitasuna eta jatortasuna barne) neurtzeko aukera anitzeko 1.000 test-galdera prestatu dira. Galdera horietan, denetarik galdetzen da: sintaxia, lexikoa, deklinabidea, aditza, lokailuak, puntuazioa... Koadernoaren azken orrialdeetan erantzun zuzen guztiak daude. B2 nahiz, C1 mailako euskara-agiria egiaztatzeko prestatzen ari denarentzat lagungarri izatea du helburu liburuki honek.
B2-C1 mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Euskara -- Irakurmena eta idazmena -- -Ariketa praktikoak; Azterketak