Latinari zaunka! - Choquet, M.; Coulon, Yves; Erbin, Jérôme; Bastide, Jean; Fenech, Philippe; Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2022)
Idefix eta menderakaitzak telebista-serieko atalak egokituta sortutako hiru istorio. K.A. 52. urtean gaude. Erromatarrek Lutezia osoa armaz hartuta daukate osoa? ez! Idefix buru duela, Luteziako animalia menderakaitzen banda batek oraindik ere burua makurtu gabe eusten die indarrez sartu nahi dutenei. Eta bizimodua ez da batere erosoa Lutezia erromatartu nahi duten Labienus jenerala eta haren txakur taldearentzat.
Txebroletineren pilotatxoa ; Fluctuat N-Hip! Mergitur! ; {Labienus, egin hanka!
10 urtetik aurrera (berdea)
Pas de quartier pour le latin!
Letra larria
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura