Nire lehen hiztegi hirueleduna : animaliak (Antwerpen : Ballon, 2021)
Irudiztatutako hiztegi hirueledun honekin, haurrek hiztegi zabala ikasiko dute animalien munduarekin loturikoa. Irudi bakoitza dagokion hitzarekin dator hiru hizkuntzatan: euskaraz, ingelesez eta frantsesez. Txikienengan hizkuntzaren garapena suspertzeko pentsaturiko liburua, beraien eguneroko unibertsoaz ohartarazteko eta atzerriko hizkuntzekiko interesa pizteko. Marigorringo Txikia bildumak zure seme edo alabari sehaskatik haurtzaindegiraino lagunduko dio bere garapenaren garai bakoitzari egokituriko liburuekin.
0-4 urte (urdina)
Testua euskaraz, ingelesez eta frantsesez.
Keywords: Hiztegi poliglotak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak