Zarata Do Maiorrean biolin eta pianorako - Barrenetxea, Iban (Donostia : Ikaselkar, 2022)
KIMU ipuin-bilduma irakurtzen ikasten ari diren irakurleei zuzendutako bilduma da. Album ilustratu honetako abiapuntua, duelu batean lehertzen den piano eta biolinerako musikaentsegu bat da. Protagonistak bi haur musikari dira. Iban Barrenetxeak maisuki idatzi eta ilustratu duen umorez eta emozioz jositako album berezia.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Musika; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak