Munduak guztiontzat beharko luke - Mujika Telleria, Amagoia; Madejón, Jorge; Irrien Lagunak Kultur Elkartea; Bizipoza Kultur Elkartea (Irria aldizkaria, 2018)
Gaur egun garrantzitsua da. Nereak eskolako lagunei esango die aurrerantzean Iker izango dela. Akats bat egon da eta denek neska zela uste arren, bera mutila da.
Irria aldizkariak argitaratua (2018ko urrian, 78. zenbakia), Naizen Elkarteari eskeinia.
Komikia
0-8 urte (urdina)
Internet ; PDF formatua
Keywords: Sexu-aniztasuna; Sexu-heziketa; Sexu-nortasuna; Baliabide digitalak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura