Munduak guztiontzat beharko luke / Irrien Lagunak eta Bizipoza elkartea - Mujika Telleria, Amagoia; Madejón, Jorge (Irria aldizkaria, 2018)
Gaur egun garrantzitsua da. Nereak eskolako lagunei esango die aurrerantzean Iker izango dela. Akats bat egon da eta denek neska zela uste arren, bera mutila da.