Kaka Lehiaketa aparta - Ordóñez, Rafael; du Faÿ, Laure; Mujika, Maialen ([Madril] : Nube Ocho, 2023)
Zaldia, behia, zerria eta ahatea euren kakaz mintzo ziren: haren kalitateaz, kantitateaz, testuraz, usainaz, trinkotasunaz... Ahuntzari ideia bat otu zitzaion, zer deritzozue lehiaketa bat egingo bagenu? Zaldiak bere kaka munduko onena dela uste du. Baina behiak berea hobea dela deritzo. Eta, zerria, ahuntza eta ahatea, aldiz, ez daude ados? Zein ote da munduko kakarik onena? Animaliek kaka lehiaketa bat antolatzea erabaki dute! Mundu guztia jakinaren gainean jarri ostean, animalia andanak eman du izena. Mota guztietako kakak topatuko dituzte bertan, biribilak, handiak, zapalak? baita karratuak ere? Pentsa, kaka sorpresa batzuk ere bai, inork espero ez dituenak. Nor izango ote da irabazlea?
5 urtetik aurrera (urdina)
El gran concurso de la caca
Keywords: Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura