Zeozer gaizki doa - Chivite Ezkieta, Beatriz (Arre : Pamiela, 2023)
Hemendik ez ditut erretzen diren basamortuak ikusten ezta jada sutan dauden erromero sortak hemen landa-tximiniaren usaina daukan kandela bat pizten dut gauean hemendik hegazkinak aireratzen ikusten ditut eta berriro irekitzen diren dendak hemendik ez ditut erretzen diren basamortuak ikusten ezta jada sutan dauden erromero sortak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura