Ikusgela : zer da PFEZa? - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Pertsona Fisikoen Errentaren gaineko Zerga (PFEZ) banakako indibiduoek urtean zehar lortutako diru sarreren araberako zergaren erregularizazioa da. Zuzeneko tributu bat da, izaera pertsonalekoa.
Atalak
Batxilergoa
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Lanbide Heziketa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)