Don Pioren ispiluaren aurrean = Las contradicciones de Don Pío - Baroja, Pío (1872-1956); Del Teso, Begoña; Koldo Mitxelena Kulturunea ([Donostia] : Koldo Mitxelena Kulturunea, 2022)
"Don Pioren Ispiluaren Aurrean = Las contradicciones de Don Pío" liburuan, ehun zita inguru jaso dira, euskal egilearen ekoizpen zabalaren aberastasuna agerian uzten dutenak, non hainbeste bizitza eta literatura genero biltzen baitira. Aukeratutako aipamenek Barojaren bizitza pertsonalak eta literatura jardunak dituzten kontraesanak islatzen dituzte.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Baroja, Pío -- (1872-1956) -- Pentsaera politikoa; Baroja, Pío -- (1872-1956) -- Kritika eta interpretazioa; Monografiak