Don Pioren ispiluaren aurrean = Las contradicciones de Don Pío / [hautaketa eta aurkezpena, Begoña del Teso] - Baroja, Pío (1872-1956) (Koldo Mitxelena Kulturunea, 2022)
"Don Pioren Ispiluaren Aurrean = Las contradicciones de Don Pío" liburuan, ehun zita inguru jaso dira, euskal egilearen ekoizpen zabalaren aberastasuna agerian uzten dutenak, non hainbeste bizitza eta literatura genero biltzen baitira. Aukeratutako aipamenek Barojaren bizitza pertsonalak eta literatura jardunak dituzten kontraesanak islatzen dituzte.