Tupinamburga mahastian / Roser Serra Medina ; irudiak, Antonia Bonell Solsona ; [itzulpena, Imanol Irizar Intxausti eta Maite Lopetegi Campano] - Serra Medina, Roser (Brins Edicions, 2022)
Peru iratxoak eta Tupinamburgak mahastien mundua ezagutzen lagunduko dizute. Bidean zehar, mahastietan hazten diren landareak erakutsiko dizkizute, satiroak bizi diren lekuak, mahatsondoez eta mahatsaz arduratzen diren izaki txikiak. Satiroek lurra nola lantzen duten eta zer sekretu dituen azalduko diete gure protagonistei, baita harrituko zaituzten beste hamaika istorio eta bitxikeria ere. Marrazkien artean ezkutatuta, pertsonaien izenen inizial grekoak aurkituko dituzu. Horiek aurkitzen gurekin jolastu nahi? Bilatu lupak dauden orrialdeetan! Istorio hau mundua fantasia bidez ezagutzea maite duten haur eta helduentzat da