Ikusgela : zer da BPGa? - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Herrialde baten jarduera ekonomikoa neurtzeko zuzeneko informazioa ematen duen neurgailua da BPGa. Baina zer da BPG per capita? Zein beste indize existitzen dira?
Atalak
Batxilergoa
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Lanbide Heziketa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)